De regioambassadeurs zijn er klaar voor
Evi op Koers!
Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.
De regioambassadeurs zijn er klaar voor

Evi op Koers is een feestje, een feestje met én voor alle IVC Evidensia vestigingen. Het doel? Verbondenheid! Evi op Koers is een eenjarig evenement om kennis te maken, kennis te delen en plezier te maken met je collega vestigingen. Vanwege de grootte van het project en het aantal vestigingen zijn er regioambassadeurs benoemd, die elk, het woord zegt het al, een regiofunctie hebben. Op 23 september hebben wij de eerste meeting gehad die in het teken stond om van Evi op Koers een succesvol feest maken.

En hoe doe je dat beter dan zelf een klein feestje te organiseren met een hapje en een drankje en in een informele setting brainstormen over dit geweldige project. Tijdens deze eerste bijeenkomst, een minifeestje, waren de studentambassadeurs (ESA’s) en de regioambassadeurs aanwezig. Normaal gesproken vervullen de studentambassadeurs (ESA’s) verschillende taken binnen IVC Evidensia; van invallen op een vestiging als dierenartsassistent tot het meewerken op evenementen en beurzen. En nu dit grootse evenement.

De rol van een ambassadeur voor Evi op Koers is heel divers. Voor Evi op Koers werken de regioambassadeurs samen met studentambassadeurs (ESA’s), een belangrijke rol. Om de fiets een jaar lang in beweging te houden is het belangrijk dat iedereen goed samenwerkt, creatieve ideeën levert en bijzondere verhalen ophaalt en deelt uit zijn of haar regio. De regioambassadeurs helpen bij het bedenken van leuke ideeën . Zij zijn het aanspreekpunt voor de vestigingen uit de regio en dragen bij aan het succes van Evi op Koers. Niet alleen is het superleuk om deze ideeën te bedenken, maar daarnaast komen ze ook in contact met alle collega’s uit de regio. Dus regioambassadeur zijn is al één groot feest en dan worden er ook nog drie goede doelen mee geholpen, hoe mooi kan het zijn?

De ambassadeurs zullen tijdens Evi op Koers ervoor zorgen dat alle vestigingen op tijd de fiets zullen krijgen en ook dat het enthousiasme er goed in blijft! Elke ambassadeur heeft een eigen regio waar zij zich met name over zullen ontfermen. Het is natuurlijk belangrijk dat het uiteindelijke doel gaat lukken: in één jaar alle vestigingen verbinden, kennismaken, kennis delen en vooral veel plezier met elkaar hebben. En daarnaast geld ophalen voor de goede doelen uiteraard.

Wil je in contact komen met één van de regioambassadeurs voor vragen, advies of het uitwisselen van ideeën? Stuur dan een mail naar eviopkoers@evidensia.nl.