Download de kleurplaat
Evi op Koers!
Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.
Download de kleurplaat

Voor de jonge kinderen heeft Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn, een van de goede doelen waar we voor fietsen, een leuke kleurplaat laten maken door natuurillustrator Jasper de Ruiter. Hij maakt tekeningen van dieren en planten in de natuur. Bij de dierenklinieken die zijn verbonden aan IVC Evidensia ligt deze kleurplaat. Haal hem snel op bij een IVC Evidensia vestiging in de buurt of download de kleurplaat online.

De trekking wordt verricht door de bekende dierenarts en veterinair consultant Piet Hellemans. Elke twee maanden vindt een trekking plaats en maken kinderen kans op een mooie prijs. Elke twee maanden daarna tot 4 oktober vindt opnieuw een trekking plaats. Je kunt de kleurplaat opsturen naar Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn per post of uploaden via het emailadres kleurplaat@huisdierenwelzijn.nl.

Download de kleurplaat hier: https://huisdierenwelzijn.nl/eviopkoers-kleurplaat/