Fijne pakjesavond
Evi op Koers!
Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.
Fijne pakjesavond

Sint en zijn Pieten zijn in het land en ook hen is onze Evi op Koers fietsestafette niet ontgaan. In hun drukke schema lukte het wat tijd vrij te maken om ons deze week te helpen met een aantal etappes voor Evi op Koers! De fiets reed van Dierenkliniek Heerde-Epe naar Dierenziekenhuis Nunspeet en verder naar Dierenkliniek Elburg. Sint en zijn Pieten hadden er veel lol in en haalden met hun leuke pepernotenactie ook nog eens geld op voor de goede doelen. Alle beelden hiervan vind je op onze Instagrampagina.

Bekijk hierboven de video om de razendsnelle tocht van de Sint naar Dierenkliniek Elburg te bekijken. En denk je op deze feestelijke dag ook aan een cadeautje voor de goede doelen waar wij voor fietsen? 

 

 

 

Ook kun je de speciale Evi op Koers kleurplaat downloaden die je in de video ziet. Op 4 februari maken we de eerste winnaar bekend. Haal de kleurplaat snel op bij een IVC Evidensia vestiging in de buurt of download de kleurplaat online: https://huisdierenwelzijn.nl/eviopkoers-kleurplaat/.

Fijne pakjesavond namens het team van Evi op Koers en alle fietsers!