Samen onderweg!
Een fietsestafette die al onze vestigingen verbindt.

Met ruim 3.000 IVC Evidensia collega’s in heel Nederland hebben we een schat aan diergeneeskundige kennis. Tijd om die te delen! Daarom bedachten we een feest dat één jaar duurt. We fietsen van vestiging naar vestiging, ontmoeten elkaar, delen onze best practices en zamelen geld in voor drie goede doelen. 

We zijn gestart! Een jaar onderweg naar 4 oktober 2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bekijk hier Evi’s voortgang!

Euro

Totale donatiebedrag tot nu toe

KM

Totaal aantal kilometers gereden

Aantal

Door Evi bezochte vestigingen

KM/uur

Gemiddelde snelheid

Uren

Totale tijdsduur

Minuten

Totale tijdsduur

Kaartje Evi Op Koers

Gezonde dieren en gelukkige eigenaren. Daar gaan wij voor.

Dagelijks zetten wij ons in voor dierenwelzijn en diergeneeskunde in onze klinieken, ziekenhuizen en uitvaartcentra. Met onze Evi op Koers actie dragen wij onderstaande doelen een warm hart toe.

WIE ZIJN WIJ?

Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.

IVC EVIDENSIA

Blog

Instagram

Een nieuwe regio, dus nieuwe fietskratten die gevuld moeten worden! Laat dat maar over aan Joost en Edona. Zij zorgen ervoor dat ze allemaal goed gevuld de deur uitgaan naar de vestigingen in kwestie. Noeste arbeid 💪

#samenwerken #fietskratten #estafette #bakfiets #dollybakfiets #goededoelen #fietsestafette #samenonderweg #eviopkoers
...

Vandaag is het Koningsdag én de Internationale Dag van de Geleidehond. 👑🦮

Dat is natuurlijk het uitgelezen moment om even stil te staan bij het werk van het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds, één van de goede doelen die wij steunen. De buddy-, assistentie- en blindengeleidehonden van het KNGF hebben al een heleboel mensen geholpen om hun wereld te openen.

KNGF-ambassadeur Marjolein vertelt erover tijdens een tussenstop van onze Evi op Koers etappe. Jacqueline en Inge van Stad & Land Dierenklinieken Amstelveen reden een mooie tocht langs het KNGF-hoofdkantoor, waar ze kennis mochten maken met de honden in opleiding. Ben je benieuwd hoe dat eraan toeging? Bekijk de video!

👉 Wil je doneren aan KNGF of één van de andere goede doelen die we steunen? Kijk dan op eviopkoers.nl. 🧡

#kngf #geleidehond #buddyhond #goededoelen #samenbeter #eviopkoers #fietsen
...

De wind suist om je oren, het zweet loopt langzaam vanuit de haarlijn in je ogen, de spieren staan op ontploffen, nog één heuvel, één bocht en je hebt de finish behaald 🥵

Wat hebben jullie dat toch goed gedaan. Een prachtige etappe achter de rug voor drie goede doelen 💪

Zie je het al helemaal voor je? Mooi, want dan is dit een uitdaging voor jou! Op 8 mei fietsen we onder de vlag van Evi op Koers een fietstocht in het wielrenwalhalla Zuid-Limburg.

We nodigen graag iedereen met een racefiets (of snelle e-bike) uit om op deze dag deel uit te maken van Evi op Koers, de grootste fietsestafette in Nederland die al onze vestigingen verbindt. Fiets jij met ons mee?

Bekijk dan de link in de bio even voor meer informatie!

#koers #wieleretappe #fietstocht #route #goeddoel #goededoelen #wielrennen #etappe #samenonderweg #eviopkoers
...

Evi op Koers wordt mede mogelijk gemaakt door:

Agency 6 webdesign