Evi op Koers; de grootste kennis fietsestaffete door Nederland.

Met ruim 3.000 IVC Evidensia collega’s in heel Nederland hebben we een schat aan kennis. Tijd om dat cadeau met elkaar te delen! Een jaar lang fietsen we van vestiging naar vestiging. We ontmoeten elkaar, delen onze best practices en zamelen geld in voor het goede doel.

Evi op Koers!
Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.

Werk jij bij IVC Evidensia? Doe mee

Iedereen binnen IVC Evidensia kan meedoen. Het Evi op Koers-team verzorgt de route, jij regelt de rest. Het feestje vieren jullie samen.

De regioambassadeurs

Heb je een leuk idee of een vraag? Mail dan naar eviopkoers@evidensia.nl. Deze collega’s zijn de regioambassadeurs en staan voor je klaar!

Kennis is macht. Kennis delen is kracht

Tijdens Evi op Koers krijg je een kijkje in de keuken van andere vestigingen. Dat is een schat aan kennis! We maken kennis met elkaar, delen kennis én doen kennis op. Geef jij een idee of best practice cadeau aan je collega’s? Een deel van de best practices vind je hier in de blog. Heb je vragen of ideeën? Mail dan naar eviopkoers@evidensia.nl.