Samen onderweg
Evi op Koers!
Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.
Samen onderweg

Ontmoetingen met collega’s, kilometers afleggen door het hele land en drie goede doelen sponsoren die we vanuit IVC Evidensia een warm hart toe dragen. Voeg daar nog een elektrische bakfiets aan toe en je hebt de ingrediëntenlijst voor Evi Op Koers compleet.

Een jaar lang fietsen we van vestiging naar vestiging en geven we niet alleen de sleutel van de fiets, maar ook onze unieke expertise door aan collega’s van de ruim 300 klinieken, ziekenhuizen en uitvaartcentra. Elke etappe kent zijn eigen invulling én weersomstandigheden. Via de website www.eviopkoers.nl en onze socialmediakanalen doen we het hele jaar verslag van dit spektakel. Het wordt een groot feest waar ongetwijfeld prachtige verhalen en nieuwe vriendschappen uit voortkomen. Aan het eind van de rit hopen we met een mooie cheque bij KNGF Geleidehonden, Domingo House en Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn op de stoep te kunnen staan.

Zin om een etappe mee te fietsen? Dan horen we graag van je. Wil je de goede doelen steunen door te doneren? Klik dan hier!