Fiets mee met de wieleretappe door Zuid-Limburg
Evi op Koers!
Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.
Fiets mee met de wieleretappe door Zuid-Limburg

De wind suist om je oren, het zweet loopt langzaam vanuit de haarlijn in je ogen, de spieren staan op ontploffen, nog één heuvel, één bocht en je hebt de finish behaald. Je klikt de schoenen uit de pedalen, zet je helm af en veegt het zweet van je voorhoofd. Trots kijk je naar je ploeggenoten, wat hebben jullie dat toch goed gedaan. Een prachtige etappe achter de rug voor de goede doelen van Evi op Koers.

Klinkt als een uitdaging gemaakt voor jou?

Op 8 mei fietsen we onder de vlag van Evi op Koers een fietstocht in het wielrenwalhalla Zuid-Limburg. Fiets jij met ons mee?

We verzamelen vanaf 10 uur in Sittard (exacte locatie volgt) en starten om 10.30 uur met de Evi op Koers Wieleretappe. Tijdens de rit zorgen wij tussendoor voor een hapje en een drankje. De finish zal 4 uur later weer op dezelfde locatie zijn als waar we gestart zijn.

De Dolly bakfiets van Evi op Koers zal het peloton een groot deel van de tocht begeleiden en daarmee ook grotendeels de snelheid bepalen, denk aan een gemiddelde snelheid van 30km/h voor de hele rit. Uiteraard zullen we ervoor zorgen dat de fanatieke racefietsers ook even helemaal los kunnen gaan.

We nodigen graag iedereen met een racefiets (of snelle e-bike) uit om op deze dag deel uit te maken van Evi op Koers, de grootste fietsestafette in Nederland die al onze vestigingen verbindt.

Zien we jou op 8 mei voor Evi op Koers door Zuid-Limburg fietsen?

Meld je aan via het inschrijfformulier en nodig je vrienden, kennissen en familie ook uit voor deze gezellige fietsdag. Iedereen is welkom.

Heb je wel interesse maar wil je nog meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar eviopkoers@evidensia.nl met onderwerp Wieleretappe.