Win je eigen Dolly bakfiets!
Evi op Koers!
Evi op Koers is een initiatief van IVC Evidensia. Met ruim 3.000 collega’s in heel Nederland fietsen we onze kennis van vestiging naar vestiging en zamelen we geld in voor drie goede doelen.
Win je eigen Dolly bakfiets!

Met ruim 3000 collega’s in heel Nederland fietsen wij met onze Dolly Bakfiets van vestiging naar vestiging, om zo onze kennis te delen en geld in te zamelen voor 3 goede doelen. 

Namens Dolly mogen wij net zo’n bakfiets verloten ter waarde van €4899,-

De Dolly bakfiets heeft…

  • Een duurzame, ‘onverwoestbare’ en lichte bak
  • Een krachtige motor
  • Sterke hydraulische schijfremmen

Wist je dat de Dolly Bakfiets in Nederland wordt geproduceerd? Ze bouwen ‘m op een hightech bakfiets assemblageafdeling. Hier werken ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met heel veel precisie, liefde en passie de Dolly Bakfiets bouwen.

 Wil jij kans maken op zo’n mooie Dolly Bakfiets? 

Vanaf 1 juni verstoppen wij gedurende de hele maand verschillende letters in onze socialmediaposts. Deze letters zullen uiteindelijk samen een zin vormen.

Heb jij de code gekraakt? Vul deze dan zo snel mogelijk in op het onderstaande formulier en dan wordt deze prachtige fiets misschien wel van jou!

Voorwaarden:

8 + 10 =

Wil je misschien een donatie doen aan de goede doelen die we steunen?

Tip: Like en volg onze socialmediakanalen om geen enkele letter te missen. 

*Disclaimer: 
Uit alle goede antwoorden wordt één winnaar gekozen. De winnaar heeft 14 dagen de tijd om zich te melden. Daarna vervalt het recht op de prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.